Zandlopermat

De zandloper figuren mat is gebaseerd op het populaire spel ‘30 seconds’. Je kan op deze mat veel meer spellen en oefeningen spelen dan alleen het spel met de zandloper. Denk bijvoorbeeld aan kleuren en figuren herkennen, de getallen jungle t/m 20, even en oneven, meer en minder, verliefde getallen, de held van het tiental en bijvoorbeeld de deel(som) de overwinning.

In het handboek vind je meer dan 20 spellen, met een QR code. Scan de code, bekijk het filmpje en spelen maar! Heb je geen device bij de hand om te scannen, lees dan het spel uit het handboek en ga aan de slag. Er staat per spel bij benodigdheden aangegeven welke materialen je hiervoor nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan getal- en opdrachtkaartjes, die overeenkomen met de opdrachten. In de bijgeleverde doos vind je voor elke opdracht getal- en opdrachtkaartjes.

Speelklaar afgeleverd voor:
 370,00

Onze overige leerzame beweegmatten

Naast deze leerzame beweegmat hebben we nog een aantal andere leermatten welke bijdragen aan een gezondere levensstijl. Bekijk ze hieronder:

100-veld

Het klassieke 100-veld, binnen veel scholen niet weg te denken. Het 100-veld is een effectief leermiddel om inzicht te krijgen in het rekenen en om

Bekijk deze mat »

Slangenlijn

Je kent de klassieke getallenlijn vast wel? Leuk, maar niet zo speels en uitdagend als de slang op deze leermat die uitdaagt om leren en

Bekijk deze mat »

Waarom onze leermatten?

Meerdere niveau's

De leermatten van Monkey Moves School zijn makkelijk te differentiëren. Met bijgeleverde getalkaartjes kan er op meerdere niveau's gedifferentieerd worden.

Laagdrempelige en makkelijke manier

Bewegend leren kan op een laagdrempelige en makkelijke manier geïmplementeerd worden. Het product vergt weinig voorbereiding.

SLO- en methode doelen.

De leermatten zijn gekoppeld aan SLO- en methode doelen.

Zeer uitgebreid

Per leermat ontvangen scholen ongeveer 1000 les-, opdracht- en getalkaartjes.

Wat kun je verwachten?

Een Monkey Moves School leermat / beweegmat pakket bestaat o.a. uit

Duidelijke handleiding

Uitgebreide uitleg

I.c.m. instructie filmpjes

Met veel kaartjes!

Bij deze scholen zijn we al actief:

Deze organisatie’s hebben maken al gebruik van onze bewegend leren diensten.

Wat anderen zeggen

“56% van de kinderen beweegt voldoende” RIVM

Veel gestelde vragen

Wij hebben interesse in de matten, wat nu?! Hieronder vind je een aantal algemene vragen met daarbij de antwoorden. Mocht je dan nog steeds vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen en we helpen je graag verder!

De leermatten zijn gemaakt van coloured floor flex. Wat betekent dat ze goed tegen intensief gebruik kunnen, zowel binnen als buiten.

Ja! Onze leermatten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. En uitgebreid getest op intensief gebruik. We maken gebruik van kwalitatief sterk materiaal, waardoor de leermatten duurzaam ingezet kunnen worden in het onderwijs.

Bij een bestelling van een leermat, ontvang je altijd een handboek met instructiefilmpjes en héél veel opdrachtkaartjes (met meer dan 750 opdrachtkaartjes)

Ja onze leermatten zijn antislip. Ideaal om te gebruiken binnen het onderwijs! Kwaliteit daar gaan we voor!

Ja! De opdrachtkaartjes zijn geplastificeerd, zodat ze gebruikt kunnen worden als een ‘wisbordje’. Met een whiteboard marker kun je op de lege kaartjes schrijven en naderhand weer uitwissen met een doekje.

Jazeker! Alle handboeken en opdrachtkaartjes zijn ook los te bestellen. Stuur een e-mail via ons contactformulier. Let op, alleen een handboek zonder leermat heb je weinig aan.

Jazeker! Alle handboeken en opdrachtkaartjes zijn ook los te bestellen. Stuur een e-mail via ons contactformulier.

Een workshop Bewegend Leren met training en ondersteuning bij werkvormen waarbij bewegen centraal staat. Deze workshop heeft deels een theoretisch kader, een inspiratiesessie en aansluitend een brainstormsessie. In de brainstormsessie willen we de visie en wensen uit het team op het gebied van bewegend leren scherp krijgen. De workshop duurt 2 uur en is toegankelijk voor het hele team van één school. Kosten voor de training zijn 450 euro, inclusief btw exclusief reiskosten.

Een training voor de stichting waarbij we gebruik maken van de onderwijs academie binnen een stichting. Leerkrachten, onderwijsassistenten, IB-ers en directie die zijn aangesloten bij de stichting kunnen zich inschrijven.

Een traject waarin we de beginsituatie meten van de school, de behoeftes van de scholen peilen en in kaart brengen. Afhankelijk van de beginsituatie en wensen/ eisen wordt er een plan van aanpak geschreven.
De doelen in het plan van aanpak worden in een 8 weekse cyclus onderzocht en uiteindelijk verwerkt in het beleidsplan.

Ook iets voor jullie organisatie?

Neem dan contact op en ontvang ons informatie pakket voor alle mogelijkheden

Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een demo op locatie.

Algemeen contact

Heeft u nog vragen over ons Monkey Moves School pakket?
Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Zandlopermat