Monkeymoves school - training - -1

Training

Enthousiast over bewegend leren en benieuwd hoe het in de praktijk toegepast kan worden? Wij laten het u graag zien in een workshop! Tijdens deze leerzame workshop koppelen we theorie aan praktijk. Er worden veel praktische voorbeelden gegeven van hoe beweging toegepast kan worden binnen de dagelijkse lessen.

Opzet workshop

Doelgroep:
Directie, leerkrachten en onderwijsassistenten in het onderwijs.

Inhoud:
Tijdens de training geven we een inkijk in de theoretische achtergronden op het gebied van bewegend leren en wat recentelijk onderzoeken hebben gepubliceerd. Na het theoretische gedeelte komen we met z’n allen in beweging. We geven dan een inspiratiesessie met verschillende werkvormen, waarbij onze onderwijsmethode en het bewegend leren centraal staan. De onderwijsmethode heeft als doel zo veel als mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen. In onze onderwijsmethode worden o.a. leermatten, handleiding met losse oefeningen, klassikale oefeningen, energizers en beweegverhalen gebruikt.

Na het praktische gedeelte nemen we scholen mee in het schrijven van een activiteitenplan, bespreken we de eisen en doelen van een goed visietraject en de uiteindelijke borging in het beleidsplan op het gebied van bewegend leren.

Tarief:
Indicatie voor een training vanaf €450,-

Heb je nog meer informatie nodig. Klik dan hier voor een informatiepakket of mail je vraag naar dennis@dns13.nl. Wij helpen je graag verder.

Heeft u behoefte aan EEN TRAINING?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaand formulier

Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een demo op locatie.

Algemeen contact

Heeft u nog vragen over ons Monkey Moves School pakket?
Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk antwoorden.