Monkeymoves school - monkey moves school reseller worden - -1

Reseller worden van
Monkey Moves School

Zelf aan de slag, impact maken en verdienen met bewegend leren

  • Start
  • |
  • Monkey Moves School Reseller worden

Monkey Moves School staat voor meer bewegen op school. Wij bieden volledige ondersteuning aan leerkrachten (en daarmee schoolbesturen) op het gebied van bewegend leren. Wij helpen met het implementeren en borgen van bewegend leren op een school. Bewegend leren met Monkey Moves School betekent duurzaam meer bewegen!

Onze Diensten

Bij Monkey Moves School ontwikkelen en produceren we unieke bewegend leren matten. Deze worden los verkocht, maar deze worden ook geleverd met implementatietrainingen. Denk bijvoorbeeld aan een train-de-trainer cursus over bewegend leren en de duurzame implementatie hiervan op scholen en ondersteuning door inzet van een (sport)professional.

Wij hebben daarvoor onze eigen methode ontwikkeld. We breken met de traditionele gedachte dat zittend leren de meest effectieve en meest gebruikte manier is om te leren. Door kinderen in beweging te brengen én het brein te prikkelen zijn we vernieuwend, terwijl we ‘gewoon’ aansluiten bij huidige lesmethodes. En dat allemaal laagdrempelig en gemakkelijk in te zetten, zonder ingewikkelde kabeltjes en stekkertjes. Mat uitrollen, QR-code scannen, instructiefilm bekijken en aan de slag. Wij hebben een integraal product, dat heel laagdrempelig uit te rollen is én waar je weinig tot geen voorbereidingstijd voor nodig hebt.

Word Reseller bij Monkey Moves School

Monkey Moves School biedt jou de unieke mogelijkheid aan om als reseller aan de slag te gaan met Monkey Moves School. Als reseller draag je de visie, doelstellingen en het concept van Monkey Moves School uit binnen jouw netwerk van scholen, waar momenteel enorm veel kansen liggen.

We geloven heel erg in deze samenwerkingsvorm, waarbij we gezamenlijk scholen faciliteren in het bewegen in en om school. Als reseller kan je momenteel laagdrempelig instappen, kom je in een team van meerdere resellers waarmee we een community vormen. Een community waarbij we elkaar ondersteunen, helpen en gezamenlijk impact gaan maken op vele scholen. Om die impact te kunnen maken zetten wij onze resellers in hun kracht, dat doen we door alle randzaken uit handen te nemen, zodat jij kan doen waar jij goed in bent.

We hebben een kennis academy, waar alle processen voor de reseller beschreven staan, van sales processen tot marketingstrategieën. Alle content staat hier op: bijvoorbeeld al het promotiemateriaal. Hier hoef je als reseller dus niet meer naar om te kijken.

Zo kun jij je als reseller focussen op de hoofddoelstelling, en dat is het bewegen in en om school faciliteren. En daarnaast geloven wij dat de kracht van reseller ligt op de scholen, implementatietrajecten verzorgen, bewegend leren lessen of trainingen geven.

Wil jij meer informatie om als reseller aan de slag te gaan? Neem dan vrijblijvend contact op door onderstaand contactformulier in te vullen.

Reseller informatie aanvragen

Wat tof dat je geïnteresseerd bent om onderdeel van ons reseller team te worden! Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op

Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een demo op locatie.

Algemeen contact

Heeft u nog vragen over ons Monkey Moves School pakket?
Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk antwoorden.