Bewegend leren platform

In opdracht van het ministerie van VWS hebben het Mulier Instituut en Kenniscentrum Sport & Bewegen hét Bewegend Leren platform ontwikkeld. Zowel het Mulier Instituut als Kenniscentrum Sport & Bewegen zijn beide onafhankelijke partijen op het gebied van bewegend leren.

“Een lerarenpanel heeft meegedacht over de totstandkoming van dit platform. Daarnaast hebben onafhankelijke experts, op basis van het aanbod, alle informatie gecontroleerd op volledigheid en nauwkeurigheid. Elk aanbod is gecheckt door zowel een vakinhoudelijk expert als een beweegexpert.”

Op het platform vind je heel veel kennis en achtergrond over bewegend leren. Waarom is bewegen op school eigenlijk belangrijk? En wat zijn dan de effecten als je meer gaat bewegen op school. Wat is bewegend leren eigenlijk? En wat zegt recent onderzoek over bewegend leren?

Krijg inspiratie als professional in het primair onderwijs over energizers en bewegend leren oefeningen in het basisonderwijs. Overzichtelijk weergegeven in een overzicht met verschillende aanbieders.

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van bewegend leren?
Bekijk dan het overzicht van aanbieders die scholingen aanbieden over bewegend leren.

Check snel de website voor het onafhankelijke Bewegend Leren Platform.

Samen het verschil maken

Met onze leermatten hopen wij een verschil te (blijven) maken. We blijven daarom evalueren op verschillende scholen, zodat wij ons product verder kunnen ontwikkelen en indien nodig kunnen verbeteren.

Bewegend leren Informatie aanvragen

Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een demo op locatie.

Algemeen contact

Heeft u nog vragen over ons Monkey Moves School pakket?
Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk antwoorden.